Keresés ebben a blogban

2016. december 3., szombat

Újra lesz élet a blogon :)

Kedves Olvasóim! Régiek és újak egyaránt!

Az alábbiakban egy kicsit a blog hátteréről írok, erről főleg a régiek lehetnek képben, ha nem érdekel, nyugodtan hagyd ki a dőlt betűs részt :)

Az utóbbi időben elég elhagyaott volt a blog, több, már korábban ecsetelt ok, illetve az időm hiánya miatt.
Most azonban újult erővel tér vissza, de erről majd később. Örömmel vettem, hogy ezen idő alatt is megmaradt néhány rajongó, akik szorgalmasan érdeklődtek e-mailben a folytatás felől, illetve tényleg meglepett, hogy a statisztika alapján meglepően sokan tévedtek erre, bizonyos időszakokban, a friss tartalom hiányának, és a blog témájának nem kimondottan kedvező közhangulat dacára! :) Ez külön jó, mivel a régi tervek nem merültek feledésbe, miszerint egyfajta közösségi oldalt, moderált társkeresőt, egy szóval irl fórumot szeretnék majd a blogra épteni... És így nem érzem, hogy a nulláról indulna az egész. A mostani újraindulás ennek, illetve a sok ígérgetésnek az előszele is lesz egyben.

Tehát, újra lesz friss tartalom a blogon. Annyi nem, mint korábban, és kicsit finomodik a dolog, noha az alapállás nem változik. 
Először is, lesznek videók, ezeket egy kvázi vendégszerkesztő, Pepitapixel, a blog régi rajongója, ha (nevezhetem annak) fogja készíteni. Ezek nagyjából havonta egy videót fognak jelenteni, hasonlóakat a korábban linkeltekhez.
Természetesen igyekszünk elkerülni az egyhangúságot, leginkább a blog témájának keretein belül maradva.
Mindez tulajdonképpen annyiról szól, hogy felállítottunk egy koncepciót, melynek része, hogy az igényesebb, vagy inkább tudatosabb fogyasztás felé is tereljük a blog olvasóit.
Szeretném kijelenteni, hogy egyikünknek sincs ebből semmi anyagi haszna, csupán az a helyzet, hogy igen színvonalas produkciók érhetőek el ma már ingyen is, és egy blogon nem kifejezetten 1-1 videót szeretnénk az olvasók elé tolni, hiszen még hasonló érdeklődés mellett is, vannak ízlés beli különbségek... Inkább arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a stúdiók hivatalos csatornáit érdemes követni, akik ezeket eleve előállítják... 
A vendégszerkesztő, videófelelős, Pepitapixel hívta fel rá a figyelmem, hogy bizony sok videó, új vízjelet kap, esetleg reklámokat vágnak bele, majd megy az is, sokszor rosszabb minőségben a megosztókra. Ami szerintünk eléggé unfair dolog, némi tudatosság talán nem tesz rosszat.

Másodsorban, szeretnénk esetleg olyanoknak is bevezetni a pornófilm nézésbe, akiknek ez eddig nem volt kimondottan szokásuk, akár azért, mert nem igazán tudtak eligazodni a tartalmak (illetve mint írtuk a szemét), keresők, megosztók zavaró bőségében. 
Mert ez olyan dolog, ami akár lökést adhat, új színt(:D) vihet egy kapcsolatba, beszürkült, fásult élethelyzetbe, hiszen ez lenne a pornó célja.

Miközben Magyarország továbbra is pornó-nagyhatalomnak számít, bár elsősorban a szereplők delegálása terén, itthon inkább a pornó káros, erkölcstelen voltáról esik gyakrabban szó, ami ilyen kontextusban kissé álszent, sőt kontraproduktív dolog.
Utóbbin felbuzdulva, várhatóan 2017-től havi hírlevelet is indítunk majd, melyben nem saját kutfőből írt Cohelo-bölcsességeket, hanem (elsősorban magyar) újságcikkek válogatását küldjük majd, például a fent leírtak megvilágítására. De rről majd később.

Ezen kívül lesznek még posztok, nem ígérem, hogy havi egynél több, de igyekszem, ezek általában érdekes, hasznos és izgalmas témákat fognak boncolgatni.

A konstruktív kritikát továbbra is örömmel fogadom!

XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha kommentelsz, kérlek ügyelj a helyesírásra, ez is moderálási szempont!
Illetve, mellőzd személyes adatok, e-mail, vagy más oldalak címének közzétételét!