Keresés ebben a blogban

2015. február 26., csütörtök

A blog gyakorlatilag bezár, de valami lesz!

Kedves olvasóim, követőim!

Tapasztalhattátok, hogy az utóbbi hónapokban picit hanyagoltam a blogot, mivel nem tudtam rá kellő időt és energiát fordítani, azonban, ahogy láttam így is voltak lelkes olvasóim.
Sajnos ezzel kapcsolatban rossz hírekkel kell szolgálnom. Várhatóan március 23-ától, idézem:

"A következő hetekben bevezetett új irányelvek alapján a Bloggeren nem lesznek engedélyezettek a szexuális jellegű és meztelenséget ábrázoló képeket és videókat tartalmazó blogok. (...) a Google minden olyan bloghoz való hozzáférést korlátoz, amely sérti az új irányelveket. A tartalmakat nem töröljük, de az érintett blogok szerzői mellett csak azok a személyek érhetik el azokat, akikkel megosztották a blogot."

Nos, ezt azt hiszem nem kell magyarázni, Google barátunk megunta a banánt, hiszen az erotikus, felnött tartalmat megjelenítő blogokon a hirdetések elhelyezésére eleve nem volt lehetőség; továbbá addig volt előnyük ebből amíg a Blogspot platform a maga nemében egyeduralkodó domináns szereplő volt. Ám, gondolom számotokra sem túl meglepő módon, ebben ma már a tumblr a bajnok.
A gugli pedig a jelek szerint az eldobásban látja a kiutat, nem a minőségi felnőtt témájú hirdetésekben.
Akárhogy is, ennek nyomán blogom gyakorlatilag nem lesz elérhető ettől a naptól kezdve, amit sajnálok, különösen azért mert az inaktivitás ellenére naponta 100+ kattintást mért a blog, és még a rosszlányok.hu-n is hivatkoztak rajtam keresztül egy videóra :)
Ennek ellenére nem ért váratlanul, és néhány törzsolvasóm tudja, hogy szerettem volna egy sokkal jobb, áttekinthetőbb, olvashatóbb arculatot adni a blognak, némiképp szolidabb, sokkal kevésbé pornó orientált irányt venni (amit többen kifejzetten kértetek). Ezek a tervek nem vésznek homályba, sőt, a jövőt tekintve ez talán lendületet is ad az elképzelések megvalósulásának.
Hogy ezeknek mikorra lehet látható gyümölcse? Jó kérdés! :)
Remélhetőleg november táján találkozhattok, egy új, részben hasonló témájú, remélhetőleg sokkal barátságosabb, rugalmasabb felületű, már monetizálható, és elsősorban sokkal tartalmasabb bloggal.
Ehhez sokmindennek kell még összeállnia, de ha máshogyan nem, itt a blogon hasonló posztok formájában, illetve e-mailben (interracialhungary(kukac)gmail.com) továbbra is elértek.

Köszönöm mindenkinek, aki látogatta, kezdettől követte a blogot, számomra mindenképpen nagy élmény volt! :)

XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha kommentelsz, kérlek ügyelj a helyesírásra, ez is moderálási szempont!
Illetve, mellőzd személyes adatok, e-mail, vagy más oldalak címének közzétételét!