Keresés ebben a blogban

2015. január 29., csütörtök

Az én történetem 2.

Kedves olvasóim!

Öszinteségi rohamom második részével jelentkezem. Az előző szösszenet írásakor rájöttem, hogy tulajdonképpen jól is esik leírni ezeket, és most van is erre időm, ezért máris érkezik a második része.
Ezek amolyan csomópontok, amik azt hiszem elhintették bennem a sznes és roma pasik iránti vonzalmat, de ebben a részben, vagy ha nem fér bele, akkor a következőben megírnék még egy saját élményemet, ami ugyan nem a blog témájára rezonál, mégis több e-mailes megkeresésre... monhatjuk, hogy valamire való válaszom lehet.
Előre is elnézést a terjedelemért, és az esetleges elütésekért, helyesírási hibákért, ezeket apránként javítom, de mint már írtam korábban, az erre szánt időm elég szűkös. Csak remélhetem, hogy örömmel olvassátok a soraim, és nem ront az én, vagy a blogom megitélésén, mindaz amit leírok.

Nagyjából 16 éves koromban kapott el igazán a gépszíj, kezdtem rájönni, hogy megy is ez a pasizás, és talán kedztem visszaélni a szüleim belém vetett bizalmán alapuló függetlenségemmel. Utólag persze úgy gondolom, talán szentelhettek volna több figyelmet ennek, mert alakulhattak volna roszabbul a dolgaim, de végülis nem panaszkodom.

Az interneten is kezdtem ismerkedni, WAP-on is,(akkor még az is volt :P), és természetesen a való életben is, így mondhatom, hogy kialakult egy kettős életem. A suliban volt barátom, de csak pettingeltünk sokáig, viszont az interneten is szereztem néhány hódolót, akikkel nagyon szivesen beszéltem, főleg msn-en, izgalmas volt, hogy mennyire begerjednek rám, mégis tisztes távolból. Ekkor már egyébként az előzőleg leírt eset után ráéreztem a maszturbálás ízére, úgy ahogy.
Mondhatjuk, hogy szeszélyes voltam, vagy már betört nem is tudom, mert szerelmes is voltam, ugyanakkor a múlt alkalommal leírt esetre is nosztalgiával gondoltam, vagy talán azt a pánik szerü feladást sajnáltam , igazán nem is tudom.
Az internetes ismerőseim közül, az első találkám egy jó negyvenes pasival volt, nekem azt mondta éttereme van, de igazából ez a része nem érdekelt, hogy mennyire igaz. Ő, a maga sajátos módján igazi uriember volt szerencsémre, és bár az interneten igen rámenős volt, elég hamar megosztotta velem a farkáról készült képeket, első találkozásunk kimerült egy kávézásban. Jó fej volt, tényleg 40-50 körüli, a borostálya már öszült, teljesen megértő, és tényleg jófej volt, még ennyi év távlatából is.
Ő volt bizonyos értelemben a kapudorgom :), töle hallottam igazán a "méret számít" dolgot(amit sokan szerintem félreértelmezve úgy mondanak, hogy a méret a lényeg, ami szerintem nem igaz), és miután átbeszéltük, hogy én még úgy mellesleg tényleg szűz vagyok, nem is próbálkozott ezen változtatni. Viszont szopni meg akart tanitani, amire a második és harmadik találkánkon sor is került. Hosszú, ápolt, bár nem igazán szép szerszáma volt, de igazán érzéssel terelgetett, és sokkal jobban éreztem a dolgot, mint a korábbi alkalommal. Két oktatásom között majdnem egy hónap telt el, második alkalom után mindketten éreztük, hogy jobb ezt nem folytatni, mert más is történthet. De rengeteg dicsérettel, és pozitív üzenettel váltak el útjaink, még hónapokig tartottuk a kapcsolatot, abszolút barátilag. Még azon a tavasszal összejöttem az iskolatársammal akivel szerelmesek voltunk, mármint intim közelségbe, és kiprobálhattam a tanultakat, és viszont is voltak probálkozásaink. És a nagy esemény éppen a születésnapomon történt meg, amikor elvesztettem vele a szüzességem.
Ezután egész nyáron teljesen jó voltam, hanyagoltam az interneten szerzett ismerettségeim, és kiélveztem első igazi párkapcsolatom. Ezt azért merem így leírni, mert nem hiszem, hogy az érintettek olvassák.
Őszre kicsit kihültem, azt hiszem arra számíottam, hogy lesz valami hasonló izgalom, mint amit korbban tapasztaltam, de éppen ellenkezőleg. Picit megint az internetes ismerettségeim felé fordultam, és egy valószinütlenül inaktiv arccal chateltem, akivel emlékszem nagyon régen vettük fel egymást. Azt hiszem ő volt a vízválasztó nálam, egy elég rossz minőségű képet küldött magáról, és elég céldutadtos volt. Egy külsőre roma pasi volt, harmincas, elmondta, hogy családos ember, a felesége most várja a harmadik gyereküket, és nagyon tele van. Minden amit leírt, egyszerüen izgalmasnak tünt, föleg mikor hozzátette, hogy még fiatal vagyok most kostolgassak. Némi akadozás után, szinte a semmiből telefonszámot cseréltünk, és megbeszéltünk egy talit, hogy este eljön a sulimtól nem messzi bevásárlóközponthoz kocsival, ha könnyitek rajta.
Aznap késön végeztem, fáradt voltam, de így is két órát kellett várnom a megbeszélt időpontig. Egész végig a bevásárlóközpontban császkáltam, amolyan pánikgombként, éppen a vasút mellett, ha hirtelen úgy gondolom, akkor gyorsan haza tudjak menni. De nem gondoltam, és eljött az idő, remegett a gyomrom mikor a hapsi hívott. Kicsit késett megkért, menjek ki és ott várjam... kezem-lábam gyenge volt, kiváncsi voltam, de közben azon filóztam, ha megjelenik merre tudnék elfutni. Emlékszem egy piros, elég jó autója volt, ami bizalmat gerjesztett, a telefonban is elég hadarva beszélt, előzö nappal ellentétben... ebből reméltem neki sem mindennapos. Meállt lehúzta az ablakot, egyeztettük, hogy egymást kerestük, és hadarva megkérdezte beszállok-e, kicsit bizonytalan tekintettel. Végül beültem, gyors puszi, kézfogás, és elég gyorsan elhajtottunk. Október lévén már erősen szürkület volt, majdnem sötét, azt mondta tudna egy csendes lakóótelepi parkolót, egy picit messze van, de visszahoz, ha az nekem megfelel. Én erre kicsit bizonytalanul bólogattam. Emlékszem, hogy elég meleg volt a kocsiban, talán direkt, mert ki is cipzáraztam a kabátom. Viszonylag hamar meg is érkeztünk egy túl nagy lakótelepi parkolóba, egy darabig nézelődött, tölem kért tanácsot hova, de a válaszaimra nem is nagyon figyelt. Végül megálltunk, egy darabig felkapcsolt lámpánál matatott, akkor tudtam végigmérni: egy helyes arcú, testesebb roma pasinak tünt, 30as lehetett, jobban nézett ki, mint a küldött képen. Csak lopva nézett rám, megjegyezte, hogy jó az illatom, és hogy magasabb vagyok mint gondolta, amire csak erőltetten annyit tudtam mondani, hogy te is jó pasi vagy... habár ülve láttam csupán, úgy is csak az arcát. Lekapcsolta hirtelen a lámpát, közelhajolt, és megcsokolt, de olyan vedul, szenvedélyesen, hogy azt se tudtam mit csináljak. Izgató volt, próbáltam visszacsókolni, de annyira járt a nyelve, a szája, h inkább csak hagytam magam. Próbált fogdosni, a melleimhez nem nagyon fért hozzá a kabáttól, igy a fenekemet kezdte, próbáltam ösztönösen igazodni, igy elég hamar mindketten elég furcsa pózt vettünk fel a kocsiban. Elég furcsa volt egy kb idegennel így csokolózni, de kezdtem érezni azt a furcsa izgatottságot, és kiváncsi voltam, próbáltam elérni a nadrágját, de sajnos nem bírtam. Amikor ezt észrevette, hirtelen, mintha elvágták volna, abbahagyta a csókolást, és annyit kérdezett: Szopsz? Kicsit felpörögve csak annyit vettem oda, olyan hülye picsásan, hogy "AHA". Elkezdett fészkelődni, kikapcsolta az övét, és lehúzta a sliccét, és megpróbálta elövenni a farkát, de egy darabig probálkozott,de nem nagyon sikerült, kicsit dühösen asszem hátrébb tolta az üzlést, és letolta a gatyáját teljesen, és csupas szeggel ült az ülésben.
Én, hogy addig se legyen cinkes, vagy furi lekaptam a kabátom, és ledobtam a lábtérbe, amire ridegen odavetette, hogy inkább adjam oda, beteszi hátra. Odaadtam, majd prbáltam négykázláb az anyosülésből átérni a farkáig, de a kezem nem nagyon tudtam hová tenni. az egyikkel az ajtónak támaszkodtam, mintha fekvőtámaszoznék, a másinak gyakorlatilag nekifeküdtem végül, és némi fészkelődés után elöttem meredezett a sötétben az eelég méretes, vastag farka, hogy kényemesebb legyen, hátráébb döntötte az ülést, és az egyik kezével rásegitette a fejem a farkára. Kegyetlen durva érzés volt, de tetszett, a sötétben is látszott, hogy szép farka van, és bizsergett mindenem. Először esett igazán jól szopni, a pasi olyan kéjes, hálás nyögéseket hallatott, hogy egyrészt éreztem, h rég volt ilyesmiben része, és büszke voltam magamra. Közben simogatta a fejem, és csak egy pillanatnyi szünetet kaptam, miközben rohadtul zsibbadtak már a végtagjaim, amikor egy kocsi szintén mekanyarodott a parkolóba, és a fényszóróitól egy pillanatra megijedtem. Kis fészkelődés után folytattam, De a kis hatásszünet emlékszem arra is jó volt, h egy pillanatra belményilaljon, hogy egy tök idegen, családos roma pasi farkát szopom, és jólesik... 
Kicsit hülyeségből bedobtam a kérdést, hogy nem lenne-e jobb ha az ölébe ülnék, ő meg hát kb kapott az alkalmon, és ridegen azt válaszolta, hogy vett gumit, nyissam ki a kesztyütartót. Megtettem, meg is találtam a gumit visszacsuktam, de elég bizonytalan voltam, mert csak humorosan akartam közölni, h kényelmetlen, ő viszont sürgetett, hogy adjam neki, majd ő kibontja, és gyorsan hátrább is döntötte az ülést teljesen, nekem pedig mondta, h vegyem le a nadrágom. Nem is tudtam mit tegyek, akartam is, de olyan hirtelennek tünt, mindenesetre leeröltettem a cipőm, és a nadrágom, a bugyim nem vettem, de azt rögtön szólt, h jobb, ha azt is. Mire leszerencsétlenkedtem magamról, ő már hátradölve feküdt, fetűrt polóban, a söpocakját láttam, összezárta a lábait, és úgy jeleve mondta, hogy üljek bele. Annyir határozott, és szükszavú volt, hogy hülyén éreztem volna ha dumálok, inkább próbáltam nagyon rutinosnak tünni, ami utólag visszagondolva tök gáz volt, de ez van.
Mikor átvetettem rajta a lábam, éppen csak elférek, egy pillanatra megállitott megnyálazta az újját, és a kezét kitekerve odanyul a puncimhoz, egy picit összezsoritottam a fogam olyan fori volt, egy fél mozdulat után nyugtázta, hogy "ja jó, megvagy". Még jeleztem neki, hogyjobb lenne a fejtámlát megemelni, hogy legyen mire támaszkodjak, azt két mozdulattal megtette, és így összezárt karokkal támaszkodtam, ahogy ráigazitott a farkára. Ahogy beleültem akkor jutott eszebe, hogy ő valszeg egy buta lotyónak gondol, én meg tulajdonképpen most megcsalom a barátom is, mégis jól esett, hogy bennem van, amit meg is jegyeztem, az esetlen "jó farkad van!" mondattal, amire nem is reagált csak annyit, hogy "mozogj rajta". Mozogtam, és baromi jó érzés volt, egy idő után éreztem ahogy a kezével a derekamon gyorsabb tempót diktálna,, amit próbáltam felvenni,de iszonyat kényelmetlen volt,és képtelen voltam, ahogy mindig azt éreztem, hogy mindjárt baromi jó lesz, de egyszerüen nem tudtam, a testhelyzet, meg a figyelemmegosztás miatt, pedig jó lett volna. Ezt partnerem is észrevehette, főleg amikor alig mozogtam, csak a puncimmal próbáltam szorongatni, és bedobta, hogy lenyelem-e...elöször nem értettem, de azt mondta, ha lenyelem vagy valami zsebkendőbe tud élvezni, akkor 69-ben fejelzzük be, már annyira akartam,h legyen végre, hogy bármire igent mondtam volna, nem kis akrobatikával átrendeztük magunkat, elöször éreztem a gumi ízű farkat, miután levette a gumit.Nekem így is baromi kényelmetlen volt, de úgy kezdett nyalni mint az állat, ugyhogy próbáltam én is kényeztetni a farkát, de mivel hol a kormányba, hol másba kapaszkodtam, nem volt könnyü dolgom, de már majdnem éreztem, h most elélvezek, amikor szinte a semmiből eldurrant a farka a számban, majdnem legurottam róla, úgy meglepődtem, és olyan reővel, fel is nyögött, hatalmasakat, a szám megtelt, félre is nyeltem, ki is csurrant, minden és mindenem olyan lett. Gyorsan le is akartam mászni róla, de nem volt egyszerű mutatvány, egy darabig kicsit tanácstalanul néztünk egymásra, zsepikért kutattunk. Izgatott, és picit csalódott voltam, az emberem viszont kezdett öltözni, így én is, kicsit félszegen, majd elindultunk vissza a bevásárlóközponthoz.
Nem tudtam megállni a kielégületlenségem után, hogy mi lenne ha más környezetben találkoznánk, erre kicsit zsémbesen faggatott, hogy miért nincs barátom meg ilyesmi, én meg öszintén megmondtam, h van, ami...nem nagyon tetszett neki, csak a szemöldökét vonogatta, és annyit mondott, kerss olyat aki rendesen megbasz. Bucsuzóul, csak annyit mondott, mielött kitett, hogy nem történt semmi, és ezután felejtsem el, ne keressem.
Akkor egy picit, letörve, és nagyon kielégítetlenül értem haza, egy órán át zuhanyoztam, és próbáltam magamon segíteni, de a valódi áttörés nem jött akkor, viszont rápörögtem, hogy jöjjön késöbb. Ami úgy tünik már a következő részben tárom elétek.

Köszönöm, hogy végigolvastatok!

XOXO
A szerk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha kommentelsz, kérlek ügyelj a helyesírásra, ez is moderálási szempont!
Illetve, mellőzd személyes adatok, e-mail, vagy más oldalak címének közzétételét!