Keresés ebben a blogban

2014. szeptember 1., hétfő

Szavazzatok!

Szeptemberi első posztomban szavazásra bíztatlak titeket... ami nem csak szavazás, inkább verseny, hogy ki tudja jobban megmozgatni rajongóit, ismerőseit.
A korábbi években már egy-egy posztban megemlékeztünk a Miss Freeones versenyről, ahol a felnött ipar éppen aktuális jelöltjeit díjazzák a közönség szavazatai alapján. Mindez idén majdnem feledésbe merült, de egy kedves olvasóm felhívta rá a figyelmem, ezúton is köszönöm P.-nek. :)
Aki a fenti linket megnyitja láthatja milyen kategóriák vannak, a szavazás azt hiszem változott, ebben a körben, ha jól értem, összesen napi 20 szavazatunk van, és kedvencünk adatlapjáról adhatjuk a voksunkat minden nap, a regisztráltak* szavazata elméletileg nagyobb súllyal esik latba.
*Kérek mindenkit, hogy ne próbáljon csalni, trükközni ezzel!
Természetesen mindenkinek saját belátásra bízom a döntést, pöttyintsen a kedvencére, vagy arra, akit ismer! Azonban, P. volt olyan kedves, és linkbe gyüjtött néhány jelöltet saját szempontjai szerint, akik közül én a saját szubjektív szempontjaim szerint szelektálok (már csak azért is mert nem éppen rövid listát kaptam).
Tehát, akiket én a figyelmetekbe ajánlanék, természetesen főleg hazánk lányai, akik az interracial szcénában is megcsillogtatták már önmagukat :)
Angelica Heart, aki két kategóriában is indul.
Aletta Ocean, aki a fődíj kategóriájában győzelemre esélyes.
Aleska Diamond, aki szintén egy kategóriában indul a fődíjért.
Saját kiegészítésem, aki a listából kimaradt, ám szintén magyar, és az én személyes favoritom, Vega Vixen, akivel hamarosan, de csak rövid ideig láthattok majd egy videót, ami a neten ingyenesen aligha hozzáférhető, így csak rövid ideig, amolyan kampány célzattal helyezem majd el, egy rövid időre :) A másik favoritom. az underrated szekcióból Coco Devine.
Egy állítólag roma lány, Csehországból: Jennifer Dark.
Végül, de nem utolsó sorban, egy szintén nem-hazánk lánya, a közeli Románia szülötte, aki elvileg Budapesten is élt, él és dolgozik, és méltatlanul gyengén állSandra Romain.

Aki pedig a csokikukik királynőire adná a voksát, annak OCSM kategóriában Leya Falcon, Miss Freeones kategóriában a már itt is reblogolt Sara Jay, vagy a szintén emlegetett, művészi Jayden James, a bájos Sophia Gently, vagy az örült Gianna Michaels az, akire felhívnám a figyelmeteket.

Akinek az eddigiek keltették fel az érdeklődését, és szavazgatna többször, azt tanácsolnám, hogy 2-3 5-6 kiválasztott kedvecére voksoljon, nem elaprózva ezzel az esélyeket :) 
Továbbra is várom az észrevételeket, emaileket, ha valaki szeretné, írja meg kinek szurkol!
Aki csak erre tévedt, azt javaslom, hogy legalább egyet nyomjon valamelyik magyar lány linkjére Miss Freeones kategóriában, nem kerül semmibe! :)


XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha kommentelsz, kérlek ügyelj a helyesírásra, ez is moderálási szempont!
Illetve, mellőzd személyes adatok, e-mail, vagy más oldalak címének közzétételét!