Keresés ebben a blogban

2014. március 23., vasárnap

Storytelling 2: 3masban szép az élet?!

Ott hagytam abba legutóbb, hogy újra felvettem a kapcsolatot roma pasival, bár sokszor gondoltam vággyal vissza az eseményekre, mégis egyelőre csak neten dumcsiztunk, annak ellenére, hogy kicsit hüvösebbé vált. Küldtem pár képet a barátnömről, kicsit lelkesített, hogy nekem kell pedáloznom nála, és nem fordítva, ö csak annyira probálkozott, mintha nagyon nem is érdekelné a téma, de azért nyaggatott, hogy hozzak össze egy hármast végre.
A barátnöm - ahogy korábban irtam biszexualitásomról sem tudott, bár ezt tikolni tevreztük - nem igazán az a típus volt aki ilyesmibe belemenne, nem is említve a cigányokkal szembeni ellenérzéseit. Nem rasszizmus, nem is félelem volt ez azt hiszem, csak igyekezett kerülni őket, így kellően nagy kihívást jelentett a hármas megszervezése, de egyszerüen befészkelte magát a gondolat a fejembe. Gyönörű (nekem nyilván tetszett, ezért költöztünk össze:)) világos bőrét elképzeltem ahogy hozzásimul ujdonsült roma haverom barna testéhez...és pörgetett, nagyon. Kedves arcú, kicsit szomorú tekintettű,de elbüvőlő lányt képzeljetek, nem volt törékeny alkat, de abszolút a sportosabb irányból köözelített az átlaghoz (és ne egy NDK úszónőre gondoljatok). A haját mindig festette amióta csak ismertem, abban az időben éppen egy vöröses-barnás árnyalatban pompázott, amit ennél jobban körülírni nem tudnék, de jól állt neki. Ennek ellenére, nem volt kihívó jelenség, habár szerintem lehetett volna, illetve lehetne is, de nem az ő stílusa... hallatlan szerencsémre, amugy sem volt szörös fajta, de a tisztaságot gondot fordított, ami a természtes tesszörzetre is igaz volt. Ebben a kérdésben férfiként én is probáltam hozzá igazodni, ésszerü határok között, ezzel nem is volt problémánk. Mellben volt iszonyatosan erős...annyira finom cickkhez sajnos azóta sem volt szerencsém. :)
Kanos roma haverom sürgetése ellenére a lassú víz partot mos taktikát választottam, addig is úgy érezhettem mintha én voltnék a domináns ebben a felállásban. Először nlhány segédeszközt vásároltam, ne gondoljatok nagy dologra, egy vibrátorról(ami barnás szinekben pompázott,de nem élethüségével hóditott), egy kicsi anál plugról, és egy gésa golyó szettről volt szó. Ezt kb egy hónap alatt tudtam bevezetni, így is azzal a kockázattal, hogy azt hiszi meguntam, ezért veszek ilyesmiket... és elöször furcsa is volt, de végül barátnöm megszokta.
Nem sokkal ezután elérkezettnek láttam az időt, hogy bemutassam roma haveromnak, akivel már igen akadozott a kommunikáció, komolytalannak gondolta szándékaimat...bevallom én is az övét, mivel nem igazán akarta elfogadni, hogy mindez időbe telik. Bár korábban barátnömnek viccesen bedobtam a hármas ötletét nem akartam letámadni ezzel, ezért egy szórakozó helyen szerveztem meg hogy összefutunk roma haverommal. A srác mikor jött a találka azonnal visszanyerte lelkesedését, talán túlságosan is, de jót dumálgattunk, kicsit iszogattunk amitől szemlátomast mindenki ellazult egy kicsit, rajtam kívül,én annál jobban feszengtem. Én már attól leírhatatlanul izgatott lettem mikor kicsit pityókásan telefonszámot cseréltek, aminek alapból semmi jelentősége, de én tudtam amit tudtam. És ettől - elmondása szerint - barátnöm szemében igen férfiasnak tüntem, illetve attól ahogyan ö látta hogy kezeltem a helyzetet, és meg is lett "látszat férfiasságom" hálálva, egy igen bensőséges, anál probálkozós együttléttel. Ezen a ponton úgy éreztem, akármi is lesz én abszolút jól jártam! :)
Eljött az idő, hogy teret adjunk a célnak, az édeshármasnak, barátnömnek nem voltt könnyű, nem is teljesen egyenesen adtam be, de megszerveztem egy kis ital, baráti dumcsizás, és mivel barátnömnek arany keze van(:P) masszázs lett betervezve, a többi meg majd alakul. Magyarán igyekeztem megteremteni az első találkozás hangulatát. Amikor a roma haverom, hívjuk öt Patriknak, barátnömet nevezzük Erikának(ezek nem igazi nevek), szóval mikor Patrik megérkezett az első pár percben volt egy kis feszültség, kicsit azért is mert a 3mas dolgot megpenditettem barátnömnek aki mondhatni semlegesen reagált, nem igazán értette ennek okát. Egy kis beszélgetés majd poharazgatás után eljött a nagy masszázs pillanat. Patrik levetközött, egy törölközöre hasra feküdt a földre a kanapé elött, a barátnöm pedig levette puloverét, és rövid ujjú polóban és egy farmerben ült Patrik fenekére és masszirozni kezdte, barátilag, a fájdalmas helyeket. Én tettem be egy kis zenét, majd mint akinek okvetlenül sürgős dolga van, kimentem a konyhába mosogatni és matatni. Mikor visszamentem barátnöm csaknem végzett a masszázzsal, ami derékba törte volna a terveim, ezért szerencsémre volt még egy otthon a masszázsgyertyából, amiket korábban még saját célra vettem, de nem használtuk fel igazán. Egy-egy pohár legurítása után ezt bevetettük, a gyertyák kellemesen tömény illatot árasztottak, ezzel,és fényükkel igen intim hangulatot teremtve. És mondhatni poénból a forró masszázsolajjal szadiztuk Patrikott a barátnömmel, ami nem volt igazán szadizás, de szerencsére rátett egy lapáttal a "kínjaira". Mikor Patrik megfordult jogging nadrágján át egéyrtelmüen látszott, hogy kedvére volt a helyzet. A hangulaton nem rontott söt szinte illett a képbe, Patrik elpanaszolta, hogy miylen régen volt már kapcsolata, és hogy tudván tudja ez milyen bizarr kérés, de "baráti alapon" nem nyujthatna-e barátnöm egy segatő kezet számára, ha már "ennyire elvetettük a súlykot". Én próbáltam nehéz, és roppant nagyvonalú döntésnek beállitani. Töltöttem még egy piát a barátnömnek, és azt mondtam ha ö  megcsinálja, én nem látom akadályát. Erika kicsit meglepődött, és értetlenül visszakozott. ekkor a földön már hanyatt fekvő Patrik kicsapta a nadrágból a farkát, Erika alig mert lopva ránézni, mégis töbször átfutott rajta a tekintete. Ekkor én is kértem, hogy ugyan már csinálja meg, és erptikusan megsimogattam a fenekét, és a fülébe sugtam "én addig veled leszek". Ettől kötélnek állt, bár a piától már így is kicsit keresztbe álltak a szemei, Nadrágját nem akarta elöször levenni, Patrik terpesztett a lábaival, a barátnöm pedig közelebb térdelt, és kellő távolságot tartva megragadta Patrik vaskos barna farkát. Sokszor az én tekintetem kereste, az enyém sokszor terelte a tekintetét a faszra, amire azért láthatóan rácsodálkozott, néha probált Patrik szemébe nézni, gondolom,h a fasz látványát elkerülje. ű
Bár  először nem akarta levenni a nadrágját sem, végül ahogy a fenekét simogattam nyulkáltam, csak leimádkoztam róla. Ekkor azt javasoltam, Patrik üljön fel a kanapéra, amit egy gyors mozdulattal meg is tett, ekkor már fura mód a barátnöm elig vette le a szemét a hobálózó merev hímtagjáról. Igy kicsit esetlenül nyult oda, én mondtam neki, hogy egyik karjával támaszkodjon nyugodtan Patrik comjára, ekkor Erika elég zavartan nézett rám,de amit megcsinálta neki is kényelmesebb lett. Nekem pedig majd felrobbant a farkam ahogy Erika fehér csupasz karja Patrik barna finoman szőrös comjához ért. Finoman megsimitottam Erika arcát, és a fülébe súgtam, hogy "Addig kinyallak jó?!", amire bátortalanul bolintott, eleinte hátulról probálkoztam, de nagyon kényelmetlen volt, bár hatásos, szinte kapaszkodott Patrik farkába, majd meguntam, és a barátnöm alá feküdtem, mintha az arcomra ültetném. A fenekét simogattam, és nem kicsit lett nedves, ekkor Patriknak is megeredt a nyelve, és mintha olyasmit kérdezett volna, hogy "Tetszik?", elsőre nem kaphatott választ mert ujra megkérdezte, amire barátnöm mintha olyasmit mondott volna, hogy "Szép darab.". Fél szemmel mintha láttam vlna hogy Patrik egyik karjával finoman a farka felé huzza Erika fejét. Tudtam, hogy nem szereti a furlyázást, még sem mutatott heves ellenkezést, Patrik pedig megemelte csipőjét, hogy elöbb találkozzanak az ajkak és a makkja. Ezt láttva mint az örült úgy kezdtem nyalni. ennyire biztosan még sosem tudtam senkiről hogy orgazmusa van, mint akkor. Finom rángatozott, és picit nyögött is, belenyögött Patrik farkába.
Felélltam, és a barátnöm kezébe adtam a nadrágom zsebéből egy kibontva kis arany szinű csomagot. Kicsit kérdöen nézett rám, de tekintete már kéjesen homályos volt. "Probáld ki!" - modntam ösztönzőleg. A gumit kicsit suta, de annál gondosabb mozdulattal huzta fel a meredező méretes falloszra. Kezet nyujtottam neki, felsegitettem a kanapéra, meztelenül állt a közben elégedetten hátradölő Patrik elött. "Ülj bele!" - súgtam halgan, Patrik pedig önelégült vigyorral csak annyit tett hozzá: "Nem harap!". Erika kérdö tekintettel elkezdett ereszkedni, kicsit megremegett mikor a nagy makk a bejárathoz ért. Patriknak ekkor elfogyott a türelme, és szinte ráhúzta a barátnömet, a meglepetéstél ahogy mélyre hatolt a méretes lőcs, halk nyögés hagyta el az ajkait, és kicsit pánikszerüenk kapott ujra a kezem után. Erika fujtatott a meglepetéstől, bikája azonban szinte ösztönösen mozgatni kezdte a csipőjét. Életem párja hirtelen, némi ijedtséggel a hangjában kérte álljunk meg, közben Patrik csipője egyre nagyobb mozdulatokat tett, és Erika is ösztönösen kicsit rámözdult a ritmusra. ekkor mögé álltam hátulrol a hasánál megöleltem, és megpusziltam az arcát, hogy lrezze itt vagyok, ekkor kicsit magára is talált. Vendég kanunk ezt érezve határoozottabban kezdett mozogni, és megmarkolta a fenekét, ekkor barátnöm probált valamit mondani, de csak érthetetlen foszlányok lettek végül. A ki-be járó fallosz elé térdeltem, és ahogy dolgozott belecsókoltam barátnöm fenekébe... ez már kélyes nyögést hozott. Így mozogtunk egy darabig, Patrik egyre inkább elemében volt, és párom láthatóan egyre jobban ráérzett az izére. Én a derekát fogtam, ahogy olykor néha kezem fogását kereste, Patrik talán a melleit markolászta olykor vagy a fenekét, és egyre nagyobb tempót diktált, amit már számmal alig birtam követni. Végül feladtam, és egy darabig néztam ahogy bikánk bekeményit. Kemény tempóban szinte pumpálta Erika altestét, nagyokat csattant a feneke minden egyes ütemnél. Bár még sokszr szemérmesen csuka tartotta a szemét, néha lopva Patrikra pillantott, álltam és néztem a farkam markolászva, egészen addig, amíg láttam hogy egyre inkább megfeszül a teste. Eebben a pillanatban gyorsan átöleltem és megcsükoltam a nyakát miközben Parik kezeivel összekadva markoltam a melleit, Erikán érezhetően tényleg úrrá lett a kéj. Hangosabban is nyögött fel mint eddig valahata tapasztaltam, és csak csókoltam a nyakát, hogy én is része legyek ennek. Gyorsan, szorosan átöleltem, szinte elemeltem a döngető faszról, teljesen elengedte magát, én tartottam öt Patrikon... ekkor éreztem, hgy nem volt mindez hiába. Mikor éreztem hogy enyhül a "sokk" lopva ernyedten a szemebe nézett, és szinte vissza engedtem teljes súlyával Patrik ölébe, és lopva sután szájon csókoltam. Patrik ekkor már ütemesen eltorzult arccal kezdett nagyokat lökni rajta, ahogy elengedtem Erikát ernyedten közelebbhajolt Patrikhoz és szinte belemarkolt mellkasába, Patrik izomból megragadta barátnöm fenekét és szinte dühösen mozgatni kezdte a farkán, eltorzult arccal nagyokat lövke rajta, rábai is beleremegtek. Beteljesültek a terveink, Erika egy egy csókot nyomott elöször ujdonsült bikja mellkasára, majd szájára egy elejtett köszönöm kiséretében, ekkor már mélyen a szemébe nézve. Én segitettem le Patrik ernyedő lécéről, mindketten jól kimeritették egymás energiáit, engem pedig a kitekert ölelkezés... 
Habár hoppon maradtam, annyira forrón még sosem ölelt át a barátnöm mint akkor, és Patrik is nyugtával dicsérte a napot. Méltatta is barátnöm adottságait a háta mögött, hogy ilyen szük altestet még nem döngetett ilyen kemény... tehát jól érezte magát velünk. Még egy fél órát együtt teázgatva józanodtunk az alkohol és az örömök mámorából, Anna hozzámbújva Patrik Pedig nem túl indiszrkéten de hozzásimulva. Én peidg azon gondolkodtam, hogy milyen igaz a mondás, hogy a gruppenszexben azzal kell a legjobban vigyázni, hogy ki ne maradj belőle, ami ezesetben merőben új lenetéssel bírt számomra:), és hogy ezután hogyan tovább... De ez már egy másik történet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha kommentelsz, kérlek ügyelj a helyesírásra, ez is moderálási szempont!
Illetve, mellőzd személyes adatok, e-mail, vagy más oldalak címének közzétételét!