Keresés ebben a blogban

2013. október 17., csütörtök

Olvasói levél

Üdv! Meglepődtem ennek az oldalnak a létezésén. Jó, hogy sok témával foglalkozol. Engem az édeshármas, cuckold jellegűek érdekelnek, visszaolvasva régebbre, van itt néhány nem elképzelhetetlen gondolat.
Tapasztalatból írom, cuckold a legjobb gyógyír a kiégett házastársaknak, amikor a két fél között kialszik az a bizonyos tűz.
Feleségemmel, minden mindegy alapon, egy ismerősöm "tanácsára" elmentünk egy swinger klubba. A kezdeti nehézségek leküzdése után, gondolok itt arra, hogy egy-egy klub között ég és föld a különbség (vendégek, személyzet, szobák, felszereltség, ár), megjött a kedvünk.
Feleségem időközen rájött, hogy még mindig kell más férfiaknak, én pedig arra, hogy még mindig szeretem. Közben pedig arra is fény derült, hogy milyen izgató az, ha a feleségem mással van és én nézem. És bizony ezt meg lehet spékelni, ha a harmadik fél (finoman) megaláz, ki vagy kötözve (tehát magatehetetlen vagy), vagy ami talán legmegalázóbb számomra, amikor harmadik fél roma, görög, örmény, estleg néger, de utóbbival még nem találkoztam a klubban. Ami jó lenne, mert az összes netes film velük van tele, bár ezek elég mesterkéltek.
Amit szerettem volna, hogy ha bármelyik olvasódnak, neked/ismerősödnek ilyen ötlete támad, a legjobb hely erre a swinger klub, ez tényleg működik.
További jó munkát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha kommentelsz, kérlek ügyelj a helyesírásra, ez is moderálási szempont!
Illetve, mellőzd személyes adatok, e-mail, vagy más oldalak címének közzétételét!