Keresés ebben a blogban

2013. szeptember 13., péntek

Kedves Olvasóim!

Nagyon örülök annak, hogy követitek a blogot, és bár a kapott e-mailekre válaszul rendszeresen megköszönöm, szeretném most is megköszönni mindenkinek, azoknak is akik csak pár sort küldtek, és azoknak is akik valamilyen képet, videót.
Utóbbiakat szeretném megkérni, hogy olyan képet, ami nem nyilvánosan elérhető forrásból van, vagy nem ti szerepeltek rajta, kérlek titeket ne küldjétek el hogy tegyem ki. Ez a helyzet a közösségi, vagy erotikus közösségi oldalakra, társkresőkre feltöltött pikáns képekkel. 
Ugyan valóban sokszor igazán fincsi képeket küldtök, fiúkról-lányokról egyaránt, amit mégegyszer nagyon köszönök. :)
De azt hiszem ti sem örülnétek, ha egy tök idegen blogon látnátok viszont magatokat, anélkül, hogy tudtatok volna róla. Ezért ezek a képek nem kerülnek ki a blogra!
Persze előfordulhat, hogy ilyen kép kerül ki, ez esetben előre is elnézést kérek, és e-mailben szintén vegyétek fel a kapcsolatot velem. 

A cím, mint sokan tudjátok: interracialhungary@gmail.com
Ezen kívül, csak a szokásos, ha bármilyen észrevételetek, történetetek, ajánlatotok van, várom e-mailben, ahogy az esetleges képeket és videókat is.
Ja és ha videót küldötök, és azt szeretnétek hogy kikerüljön a blogra, lehetőség szerint nekem már csak egy megosztós linket küldjetek. Sajnos nem mindig van időm, és lehetőségem letölteni amit küldtök, megnézni, és feltölteni a blogos videa profilba.
A bejegyzés egyik apropója az, hogy a Brozie(az oldal chat szolgáltatója) régi formájában megszűnt létezni. És nem gondolom hogy a blog miatt feltennétek egy böngésző plug-in-t, és regisztrálnátok, vagy belépnétek Facebookkal, ez túl nagy macera lenne. Tehát, amíg nincs alternatívánk, addig marad az e-mail, és a régimódi megjegyzések a posztok alatt! :)

Köszönöm, hogy olvastok! :)
További jó böngészést!
A szerk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha kommentelsz, kérlek ügyelj a helyesírásra, ez is moderálási szempont!
Illetve, mellőzd személyes adatok, e-mail, vagy más oldalak címének közzétételét!