Keresés ebben a blogban

2013. június 1., szombat

Ti küldtétek - olvasói levél: Egy cuckold naplója

Én “aktív” cuckold életet folytatok nagy titokban. Lényeg a lényeg, sosem mondtam még el a feleségemnek ezt a fétisemet. Lehet hogy a videókban (gyakorlatban), v a fórumokon (elméletben) megtörténik, de a való életben? hát én nem hiszek benne. A feleségem előtt a méltóságomat elveszteném örökre, ha csak felhoznám neki... 1.5 éve volt szerencsém egy olyan úrnőhöz, aki hajlandó volt egy ilyen szitut leszervezni, ismeretségi körében pedig akadtak jószerivel olyanok, akik pénzért bármit, porno, akár bi stb. tényleg minden ami elképzelhető. Az elejétől az anonimitást tartottam a legfontosabbnak, úgyhogy az 1. szeánsztól kezdve egy bőr maszk, majd később textil (kényelmesebb viselet) volt rajtam. Az első bull után akivel az úrnőm együtt dolgozott kb fél év, rájöttem, hogy hiányzik vmi, mégpedig h nem afro. Nem volt tehetségtelen, ill elég jól összeszoktunk, megtanultam a cuckold-nak lenni alapjait, dehát abőrszín! Mikor felvetettem neki, akkor azt mondta h nem ismer olyat aki feketékkel dolgozik viszont szoktak romák is castingra járni, majd beszél az egyik pornós ismerősvel. Ekkor nagyot néztem, mert nem rajongok romákért, mellesleg a videókban amiket néztem eddig mindig feketék voltak. Végül belementem, h válasszon vkit, akit jónak gondol.

Akadt egy srác (amatőr castingról), aki örömmel benne volt. Kiderült h az úrnőmnek nagyon jó az ízlése, mert az 1. szeánsz alkalmával már benne volt ez a macsó, én vagyok a “bull”, így jobban élveztem mint gondoltam. Nagyon izgató volt, h roma, mert így h nem kedveltem őket, még megalázóbb volt, és hát ez a lényege az egésznek. Viszont az is kiderült hogy a srác bi, és úgy folytatná , ha leveszem a maszkot ill megcsinálok 1-2 neki tetsző új csicska harcifeladatot. Következő szeánszokon volt a betanítás, megpaskolta a farkával az arcom, szagoltatta a segglyukát, megnyalatta velem a golyóit, szóval végigmentünk azon az úton, hogy “megtörjön” . Az áttörés a 6 szeánszon végén történt (ezt sose felejtem el), amikor nem ment el a gumiba (ilyenkor jönne a nedű különböző módokon való elfogyasztása), hanem betette a számba a farkát. Várták az úrnőmmel a reakciómat, de nem ellenkeztem. Erre felbuzdulva levette a gumit, és elkezdte lassan dugni a számat. Igazat megvallva csak sodródtam az árral, de mivel mindig csak a szeánszok végén mehetek el, ezért ott térdeltem álló farokkal, miközben egy roma bull dugja a számat. Az úrnőm engedélyt adott hogy kiverjem, így meg is tettem, hamarabb elmentem mint a bull, így megszenvedtem a nyeléssel. “Másra úgyse jók a magyar csicskák csak szopni meg gecit enni” mondta. Ettől kezdve megváltozott a helyzet, még közvetlenebb lett a viszonyunk. Ma már a szeánsz pl.: legutóbb így történt: szoptam melegítésként, majd a bull farkára húztam a gumit, elkezdte dugni az úrnőm, felválta nyaltam az ánuszukat, illetve lassabb tempónál be kellett vennem a golyókat a számba, majd a szeánsz végén mikor elment a bull a gumiba, az úrnőm rákente a nedűt melleire és onnan felnyaltam mindent tisztára, majd a bull parancsba adta a farka orális tisztítását.
Ma ez Mo.-n tabu, ismerőseimnek/barátaimnak még véletlen sem említem meg szexuális szokásaimat. Nem olcsó, de megengethetem magamnak, így havonta min.1x de inkább 2x szeánszot tartunk.Ami változott, a cigányokhoz való hozzáállásom, mostmár legalább értem hogy miért veszik le a nőket olyan könnyen a lábukról. Mellékelek 1 képet a mesteremről hozzájárulva az oldalhoz, aki amúgy 25 éves. (én és az úrnőm 30egynéhány). 
Több infora nincs engedélyem, bocs.
Szerk: tényleg szép roma fasz:) Köszönöm a levelet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha kommentelsz, kérlek ügyelj a helyesírásra, ez is moderálási szempont!
Illetve, mellőzd személyes adatok, e-mail, vagy más oldalak címének közzétételét!