Keresés ebben a blogban

2013. május 11., szombat

Pózok és újdonságok [Frissítve]

A chaten olvastam valakitől, hogy tetszenek nektek a pózajánló rovatok. Akkor ajánlok neketek egy igazi póz katalógust:
http://www.menshealth.com/sex-position-playbook/choose-position?page=5&tid[0]=1&tid[1]=2&tid[2]=3&tid[3]=4&tid[4]=5&tid[5]=6&tid[6]=7&tid[7]=8&tid[8]=9&submit_x=27&submit_y=4/

De azért csak ésszel :)


(Ilyen és hasonló linkek kerülnek egyébként megosztára G+-on, akinek van Google fiókja, és érdekli nyomjon az oldalsávon a követés gombra ;) )

Még egy újdonsággal szolgálhatok nektek. A linkeket tematikusan a Linkfelhő-Gyöngyfa link mögé rendezem majd apránként egy szép gráfszerű grafikus felületre.  Eredetileg be szerettem volna ágyazni ezt a felületet a blogba, de túl nagy a legkisebb is, továbbá Flash-t használ, és ezért idő is kell míg betöltődik, és felesleges is igazából mindig betöltődnie, ha valaki nem akarja az kedvelt linkeket böngészni. Ezért csak egy, az Pearltrees felületre mutató link lesz az oldalon, ez majd még fejlődik,és a linkek száma is lassan bővül majd, de már most is van újdonság közöttük. Eredetileg a Brozie-ra(a chat szolgáltatójának oldalára) szerettem volna ezeket ilyen közösségszerüen összegyúrni, de a Brozie felhasználási feltételei nem engedik a felnött tartalmak közzétételét, és ezek között akad ilyen is, a Peraltrees esetében viszont nincs ilyen megkötés.
Apránként majd finomodik, remélem elnyeri a tetszéseteket!

XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha kommentelsz, kérlek ügyelj a helyesírásra, ez is moderálási szempont!
Illetve, mellőzd személyes adatok, e-mail, vagy más oldalak címének közzétételét!