Keresés ebben a blogban

2012. augusztus 8., szerda

Roma fiúk behálóznak

Imádom a roma pasikat! Tudom, sokan félreértik az egész blogot, de rájuk nem pazarolnék szót. Amikor kicsit kezdem azt hinni, hogy a vonzalmam alaptalan, történik valami(valaki), ami ismét visszahozza a lelkesedésem. A roma fiuk a legjobb pasik, a sokszor megénekelt potenciájuk mellett, imádni valóan rámenősek. Szó szerint a pasid öléből kicsábítanak, ha tetszel nekik,és ez nagyon szexi. Olyan lazán, könnyen veszik az életet, amitől vonzó a stílusuk, valami evolúciós vonzalmat ébreszt fel az emberben. ettől igazán veszélyesek a roma csávók, könnyen teszünk értük bolondságokat... de nem biztos, hogy bánjuk.Ha intim környezetbe kerülsz egy ilyen kandúrral, szinte meggyőz, hogy igen akarod őt!Olyan kellemesen férfias arroganciával tudnak a nőkkel bánni, hogy nehéz nem rajongani értük. Aki egy kicsit is nyitott, azt biztosan megfogja. olyan könnyeden csábítanak, vétek egy roma bikának nemet mondani.

Persze jobb ha tudjuk, hogy talán nem mi vagyunk az egyetlen, és az érzelmek vihara sem ragad magával, de helyette ott az érzékek vihara. és az érzés, hogy tényleg jó egy roma kant kényeztetni, és bármilyen kapcsid is van, megéri...

1 megjegyzés:

  1. Godolkodtam hát csak beírok. Még hogy rámenősek de a barátság sem szent nekik. A férjem külföldön dolgozik, miközben a barátja nálunk jár hetente ellenőrizni hogy minden rendben van-e velem meg a kisbabánkkal. Hétvégente éppúgy térdelek előtte mint a képeken. Szégyellem magamat de egy távkapcsolat sem müxik hosszútávon.

    VálaszTörlés

Ha kommentelsz, kérlek ügyelj a helyesírásra, ez is moderálási szempont!
Illetve, mellőzd személyes adatok, e-mail, vagy más oldalak címének közzétételét!