Keresés ebben a blogban

2012. július 7., szombat

Megjegyzés a szavazáshoz, súlyosabb poszt kánikulára :)

A szavazás kapcsán kaptam leveleket, hogy én támogatnám, ösztönözném a prostitúciót!

Erről szó sincsen, csupán nem vagyok álszent, tudom, hogy van a pénzkeresetnek ilyen formája is, de nem volna, ha senki sem fizetne ilyesmiért. És az erotikus munka nem azonos a prostitúcióval.


 Én tiszteletben tartom, hogy vannak, akik ezt elítélik, sőt, ez természetes, csak a heves  ellenkezés visszás számomra.
Mégis felmerül a kérdés: egy fiatal attraktív nőnek, aki nyitott a kalandokra mi a nagyobb szopás? Pénzért tenni ezt, vagy filléres diákmunkán, esetleg alulfizetett(ha egyáltalán fizetett!) gyakornoki állásban tengődnie?!
Igen a pénz sokat nyom a latban, ez nem lehet újdonság senkinek, főleg manapság, amikor vannak akik szó szerint a tandíjért vágnak bele. De van akinek a pénz mellett jó fasz is kell, ne legyünk álszentek ez is lehet egy indok, ha valaki itthon esetleg egyiket sem kapja meg. De ez is általában társaság függő... jó társasággal minden könnyebb. :)
És persze vannak olyan pasik, akik rá tudnak ilyesmire dumálni, azt hiszem őket hívhat a lányos szülők rémálmának: vonzóak, bikák, és elég elvetemültek(amitől talán még szexibbek lesznek :P)  Nem mindig adoniszok, de a kisugárzásuk lehengerlő, és még elkötelezett nőket is a maguk útjára tudnak csábítani...tipikusan az a tipus aki mellett hamar úgy érzed,hogy akár gyereket is szülnél neki. Persze tudom ezek csak latens érzelmek, átmeneti állapot...de elmondhatjuk, ők a férfiak között a csúcsragadozók :)Ez is a pénzkereset egy formája, ha saját elhatározásból vág bele valaki. A médiában is látni,h több magyar lány vág bele ilyesmibe, mint eddig bármikor. Sokan titokban, nyári kaland címén, de nem csak fiatalok, idősebbek, családanyák is belevágnak.


Korábban írtam, hogy ismerek olyan fiatal anyukát, aki a hitelek okozta sanyarú helyzet miatt döntött úgy,h kihasználja testi adottságait. Először peep-show-ban kezdett dolgozni, itt találkozott a lehetőséggel, hogy néhány hónapra külföldön dolgozhasson, olyan összegért amit itthon nem tudott volna megkeresni párjával közösen sem. Ezzel természetesen nem azt a hamis képzetet kívánom erősíteni,hogy a peep-show világából egyenes az út, az örömlány lét felé.

Nyilván a család számára sem könnyű, főleg a munkaadóval kialakuló kimondatlan kapocs miatt. Ezzel nem árt számolni, leendő főnökünk kilépés után sem fog megfelejtkezni rólunk...de ez sok esetben nem is jelent problémát. :)

 Akadtak kalandjai a munkáján kívül is, szeretők, nyaralás.. tehát a kalandos életre nem panaszkodhat, mégis együtt vannak, a szerelmük ezt is túlélte :)
Persze közismert tény, hogy aki belekerül nehezen engedik, de aki ésszel csinálja, érzi hol a határ, az így is tud boldogulni, vagy így legalább tud, nem csak vergődik. És egy ilyen munka mellett a meglévő párkapcsolat legalább nem válik az évek alatt fásulttá :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha kommentelsz, kérlek ügyelj a helyesírásra, ez is moderálási szempont!
Illetve, mellőzd személyes adatok, e-mail, vagy más oldalak címének közzétételét!