Keresés ebben a blogban

2012. július 7., szombat

Libidó hangolók

A hőségben itt az ideje valamivel feldobni a szexuális éltünket...összegyűjtöttem néhány izgalmas, vagy éppen furcsa libidó hangoló, petting felállást, hogyan lehet egy kemény darabbal játszadozni, de legtöbbjükhöz nem árt egy kis síkosító :) És persze az óvatosság!

 Bár nem tudom,h egy kemény farkú roma srácnak hogyan lehetne ellenállni...az orális szex, némi megkötésel nem is igazán szex :) Főleg türelmesebb pasival érdemes próbálkozni, de biztos,h nagyon díjazza,ha a golyóval fogalaltoskodunk, amig jó nem lesz neki, kicsit fárasztó, kicsit egyoldalú,de a hatás...az nem semmi :)


A következő: a nyakszex :) Bár nem is kicsit vicces, egy nagyobb méretű illatozó(roma) füytire könnyen rákapathat, egyrész az érzés,h a szádtól alig pár centire mozog a szép himtag, másrészt ahogy az arcod hozzáér, esetleg egy formásabb hashoz...hamar bekövetkezhet a megadás. előnye,h föleg ilyenkor nyáron a lánynak nem kell nekivetkőznie.

A ciciszex már kevésbé furcsa, de bizonyos adottságok kellenek,és jóval közvetlenebb...de  csak kipróbálni, hogy mit is tud leendő kanunk ideális felállás.

Popsiszex light verzió, ráhangolódáshoz, vagy éppen levezetéshez, persze szintén megfelelő adottságok,és hajlandóság szükségeltetik.

Utóljára jöjjön egy tényleg furi változat, a tökéletesen sima hónalj,és a síkosítás itt elengedhetetlen...de rápörögve, ki tudja mi minden lehet izgalmas :)


szólj hozzá: Hónalj szex két fiúval

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha kommentelsz, kérlek ügyelj a helyesírásra, ez is moderálási szempont!
Illetve, mellőzd személyes adatok, e-mail, vagy más oldalak címének közzétételét!