Keresés ebben a blogban

2012. július 1., vasárnap

Kalandozás = kelletés+análozás :) - Dr. Interracial


Nyáron mindenki lengén öltözik, a levegővel a vérünk is forr, és mindenki legeltetheti a szemét akár lányok, akár fiúk.

 

A legtöbb félrelépés is ilyenkor nyáron történik... jó alkalom ez jó pasik figyelmét felkelteni, úgymond kelletni magukat a lányoknak. Épp úgy ahogy olykor a pasik produkálják magukat. Nem hátrány ha valaki szeret a figyelem középpontjában lenni :)

De a megcsalás sosem szép dolog, viszont ha készülünk rá, megnyugtathatjuk magunkat, úgy hogy mellette élvezzük is a dolgot. Hiszen ha jobban belegondolunk, az anális szex nem is annyira megcsalás, főleg ha a párunkkal nem csináljuk!
Már az anális szex említése is felspanolja a legtöbb pasit, és akár alkalmi, akár fix partner, garantáltan nem felejt el egy darabig!
Ettől sok lány idegenkedik, pedig nagyon élvezetes lehet, sőt anális orgazmus is elérhető gyakorlással! Kell az elhatározás ha még nem lenne tapasztalat, és nem árt egy szexshopban kapható anál zuhanyt beszerezni, és praktikus egy bidét beszereltetni a mindennapokra.
De egy seg(g)édeszköz, vagy plug, szexi ékszerkén is megbújhat egy aktus közben !

Először csak apró lépésekkel célszerű haladni, szex közben egy-ujjas próbálgatás, aki még nem tette meg, az erogén zónák kipuhatolása, úgymond az önmegismerés fontos tényező.
Aztán bátran kérj segítséget :)
És haladj finoman, ha kell apró lépésekkel!
 

Aztán egy nagyobbat is be lehet vállalni :P


De a rugalmasság is jól jön XD Végezz intim tornát, ami egyébként is javítja az orgazmuskészséget.
Gyakorlással,és egy szexboltban szintén kapható, apró, praktikus, anál síkosító spray segítségével egészen csodás, és felejthetelen, érzéki, túlfűtött élményeket szerezhetsz...
...és élhetsz át! :P
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha kommentelsz, kérlek ügyelj a helyesírásra, ez is moderálási szempont!
Illetve, mellőzd személyes adatok, e-mail, vagy más oldalak címének közzétételét!