Keresés ebben a blogban

2012. július 11., szerda

Forróság-vonzóság

A nyári meleget mindenki másképp viseli, próbálja hűteni magát. A roma pasikban viszont ilyenkor is lángol a tűz, szó szerint is. Akinek már volt roma pasija, vagy éppen csaja,észrevehettek,hogy ők sokkal forróbbak odalent...talán ez is vonzerejük egyik kulcsa.Persze szex közben mindenkinek "felizzik" a teste, de a roma(és fekete :P ) fiúk farka szó szerint tüzelve kivánja az ajkak érintését, és ez elképesztően izgalmas. A puha ajkaknak a forró roma makk lüktetése elképesztően kéjes, izgató érzés, szó szerint hipnotikus,percekig belefeledkezhetsz.
Egy hosszabb orális légyott után, több mint egy óráig látható nyomai maradhatnak, ha az arcodhoz dörzsölöd a forró farkukat.


 A forró farkuk az anális behatolást is sokkal könnyebbé teszi,és élvezetesebb, izgatóbb is.

 Ugyanez a hatás punciban sokkal tartósabb, több nappal a légyott után is, kitapinthatóan forróbbnak érzed a puncidat. Ez futó kalandok esetében jelenthet gondot, párod farka szó szerint lehűt, ami ront az élményen,és a nevdesedést is visszafoghatja.
Szerintem ez, a mentalitás,és a méretbeli különbség, a roma, és színes pasik fő vozereje...ami miatt ha egyszer kipróbálod, az lesz az új idea!

2 megjegyzés:

  1. Valóban így van, csak helyeselni tudok. A roma pasik farkincája jó pár fokkal melegebb a Magyar pasikétól. Aki nem próbálta még, az elképzelni sem tudja. Csak egyszer tapasztald meg, onnantól kezdve roma kuki függő leszel. (ez nem vicc)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy más is felfedezte ezt... és tényleg nehéz feledni :P

      Törlés

Ha kommentelsz, kérlek ügyelj a helyesírásra, ez is moderálási szempont!
Illetve, mellőzd személyes adatok, e-mail, vagy más oldalak címének közzétételét!