Keresés ebben a blogban

2012. július 24., kedd

Befogadó kapcsolat: babázó

Szerencsére egyre több 'roma pasi - magyar lány' pár marad együtt tartósan, mindamellett hogy nem egy roma bika, rendszeresen elbírna két lánnyal (ezért bika). Olykor már hallani magyar pároknál "becsúszó" roma babáról.
 Ezt szerintem nem kell szégyellni! Sőt, pároknál, ahol a próbálkozások ellenére nem jön össze baba, szerencsésebb egy roma bikát keresni, néhány természetes probálkozáshoz, mielött a mesterséges megtermékenyítés kerülne szóba. Persze ehhez megfelelő bizalom szükséges, de igy is lenne esély a sikerre, és ki ne lenne oda egy szép barna babuért, amellett,h egy ilyen akció a házaséletet is szinesebbé tenné.

Persze nem szabad elsietni, időt kell hagyni a dolognak, közös éjszakákat a pár férfi tagjának türelemmel kell viselnie. Talán bizonyos esetben szerencsésebb is a biológiai apukával egy édeskettes hosszú hétvége, ha felmerülhet a féltékenység, vagy a bűntudat egy ilyen vállalkozás kapcsán. Vagy, akár néhány hetes összeköltözés is szóba jöhet.

Ha így sikerül összehozni egy babát, ne legyünk szemérmesek, az orvosokat köti az orvosi titoktartás, a terhesgondozásba bevonhatjuk a biológiai apukát is.
[ez szerencsésebb is, mivel a társadalmi megítélés miatt szükség lehet "alibire"]

Az már közös elhatározás kérdése, hogy a apukát a gyermeknevelésbe mennyire engedjük közel, ekkor a gyermek, a biológiai rokoni szálakról való felvilágosításának mikéntjéről is határozni kell. A roma kultúrával pedig mindenképpen érdemes megismertetni!
Ha mindenki ráérez a dolog ízére, vagy szükséges, nem okvetlenül muszáj egy babánál megállni. azonban a gyermekvállalás nagy dolog, és egyrészt a "segítséget" biztosítani kell jószándékunkról, és ekkora vállakozásra egy alkalmas, és potens roma kan nem feltétlenül hajlandó pillanatnyi örömökért!
Különben is, ki tudná meghatározni mi a fair ellentételezése egy ilyen szívességnek!

Ilyen élethelyzetben egy jó barátság akaratlanul kialakul, és erre is kell törekedni, még akkor is, ha a férjnek egy ilyen helyzetben nagyobb kompromisszumokat kell kötni. A női igények megváltozásán nem kell meglepődni,és egy esetleges közelebbi kapcsolat az apukával sem meglepő, hiszen, az ö gyermekét hordja a szíve alatt.
Sokan a sikeresség után gyorsan, csak pénzzel elintéznék a dolgott, de ez nem szerencsés, vagy elegendő.
Az anyukában esetleg ébredő érzelmek, valamit az apuka a skeres fogantatás miat érzett büszkeségét letörni, kínos lehet minden fél számára.

Közös, állandó lakhelytől távol lévő szórakozóhelyek, esetleg közös szerelmi légyottok minden fél számra harmonikusabb viszonyt eredményeznek.
Kellő harmónia,és vonzalom esetén engedjün az apukának,h átvegyek a kapcsolatban A FÉRFI szerepét,a gyermek 1-2 éves koráig, ezután sokkal lelkesebb családi kötelék alakul ki a férj, és az anya között, de későbbi alkalmi légyottokkal is kifejezhetjük hálánkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha kommentelsz, kérlek ügyelj a helyesírásra, ez is moderálási szempont!
Illetve, mellőzd személyes adatok, e-mail, vagy más oldalak címének közzétételét!