Keresés ebben a blogban

2012. június 20., szerda

Ó,IÓ,CIÓ,ÁCIÓ...INTERRÁCIÓ

Mostmár tényleg itt a nyár, már a főiskolákról is kicsengettek, minden munkahelyről szálingóznak az emberek szabadságra, eljött a VAKÁCIÓ!

Sok fiatalanak azonban nincs pénze nyaralni, iskoláit is alig tudja finanszírozni, megjelennek a gáláns idősebb férfiak, és persze az alkalmi erotikus munkák itthon, és külföldön egyaránt. Ami a kaland melllet hízelgőbb alternatívának igérkezik, mint gyorsétteremben, alulfizetett diákmunkán, vagy méginkább alulfizetett nyári gyakorlaton sínylődni.
Mivel egyre több a fixen külföldön, erotikus munkakörben dolgozó magyar lány egyre több kapcsolat is van ilyen téren, igy a lehetőségek száma is nő.
Legtöbben titokban, nyaralás vagy tanulmányút címén ruccannak ki külföldre egy ilyen kalandért.
De nem csak a fiatal lányok kalandoznak, olykor már családanyák is, munkahelyi szabadságuk alatt vállalkoznak egy rövid, kb. egy hónapos "kiküldetésre". Habár ezek az esetek sokszor az elkeseredettség mellett, egy szeretői háttérrel is meg vannak támogatva,de erről egy későbbi bejegyzésben.A kérdésről szavazást is indítok, értelemszerűen csak női válaszadókra számítok !
Vállanátok egy nyáron, akár titokban erotikus munkát(nem feltétlenül örömlányként, peepshow, rúdtánc, erotikus masszázs), itthon, vagy akár külföldön?
Illetve kínáltak-e már nektek pénzt szexért(függetlenül attól,h belementél-e vagy sem)?
Szavazni az oldalsávon lehet augusztus végéig!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha kommentelsz, kérlek ügyelj a helyesírásra, ez is moderálási szempont!
Illetve, mellőzd személyes adatok, e-mail, vagy más oldalak címének közzétételét!