Keresés ebben a blogban

2012. május 19., szombat

Jegygyűrű és szines szerető


A szinesbőrű pasik potensebbek, ez nehezen képezheti vita tárgyát. A médiában is megjelenik olykor, egyre több a fekete, roma, esetleg kubai médiaszereplő, akik bizony rengeteg magyar hölgy szívét megdobogtatják.

 

 Azonban a legjobb csődör nem okvetlenül jó férj, és ez fordítva is igaz. egyre több magyar nő meri vállani az igényét, hogy egyszerre vágyik jó párkapcslatra, és jó szexre is, ezt sok esetben nem tudja egy személy megadni, ezért több nő keveredik fekete, vagy roma fiukkal kapcsoladba. Erről nyiltan beszélni az esetek többségéne szigorú tabu, és nem lelne megértésre, ezért sokszor kellemetlen helyzetet eredményez.
Ismerőseim között van olyan (immáron házas)pár, ahol a nem oly rég született gyermeken felsmerhető,h nem a férj a boldog apa... ebben az esetben egy roma szerető a másik "versenyző", de erről látszólag egyik fél sem akar tudomást venni, és kivülről boldog párkapcsolatban élnek. (Ettől függetlenül, vagy talán éppen ezért :P, csodaszép baba, és ezúton is jó egészséget kívánok, ha ezt olvasod kedves barátném. De remélem nem, és nem is ismersz magadra! :) )
Ilyen kissé kellemetlen, az egyik fél számára megalázó helyzetek elkerülhetőek lennének, ha egy nő felvállahatná párja elött szeretőjét, igy közösen, nem naiv légvárak mentén tervezhetnék a jövőjüket!

Mindezt az új szavazáshoz mellékelném, de szeretettel várom a hozzászólásokat kommentben, és természetesen e-mailben is! Cím az oldal alján alján! :)

1 megjegyzés:

  1. Nyílt párkapcsolatban élek egy éve. A szeretőm félig roma. A ciklusaim szinte óramű pontosak, így gumit nem használunk ;)

    VálaszTörlés

Ha kommentelsz, kérlek ügyelj a helyesírásra, ez is moderálási szempont!
Illetve, mellőzd személyes adatok, e-mail, vagy más oldalak címének közzétételét!